Annuleren Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.  Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien wij reeds een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.

Retourneren U heeft de mogelijkheid om binnen 30 werkdagen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Stuur met de retourzending een print mee van onze orderbevestiging en vermeld hierop uw bankrekening. Graag ook de reden van retour vermelden, zodat wij onze producten en service kunnen verbeteren.  De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort inclusief de door u gemaakte verzendkosten.

Alle annuleringen, ruilingen en retouren dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord