Welkom bij Fun Art Factory!

MildredFun omdat het vooral leuk, hip en kleurrijk is. Art omdat alles vanuit gevoel gemaakt wordt en Factory omdat we echt alles kunnen maken! In opdracht of vanuit eigen inspiratie.

Canvasdoeken: De canvasdoeken van Fun Art Factory zorgen voor meer kleur en sfeer in uw woon en werkomgeving! De doeken zijn stuk voor stuk uniek en hebben ieder een geheel eigen uitstraling. Erg gezellig en super decoratief voor in huis maar ook in kantoorruimtes, winkels of restaurants waar het soms moeilijk is een prettige sfeer te creëren kunnen onze canvasdoeken voor meer warmte, kleur en gezelligheid zorgen. Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft vinden wij het belangrijk om steeds te vernieuwen. U ziet daarom iedere keer weer nieuwe canvasdoeken, in soms een totaal andere stijl, in onze winkel verschijnen. Indien u een canvasdoek (uit de webwinkel) eerst in het echt wilt zien dan kunt u altijd een afspraak maken om langs te komen. Bij bestellingen via de webshop hanteren wij een 30-dagen retourgarantie zodat u rustig kunt kijken of het doek bij u past.

De canvasdoeken zijn te zien geweest in de  uitzending van LifestyleXperience, hèt lifestyle programma van RTL4!

Klik hier om de video te zien

Mildred-ferry_bewerkt-1

Persoonlijk ontwerp: Mocht u op zoek zijn naar een bepaald thema of wilt u een persoonlijk schilderij laten maken met uw eigen foto’s dan kunnen wij dit vrijlbijvend voor u ontwerpen! Wij rekenen € 16,– per canvasdoek aan ontwerpkosten. Deze kosten worden pas in rekening gebracht nadat u het schilderij heeft goedgekeurd. Ook voor deze persoonlijke ontwerpen geldt de 30-dagen retourgarantie.

Tafels: De tafels bestaan uit een frame van staal met een diepliggende omranding waar een plexiglasplaat (naar keuze) los in ligt. De plaat en de tafel sluiten mooi aan elkaar. Wij hebben een smederij aan huis en kunnen daardoor tafels op maat maken (denk aan bureau’s of zelfs vergadertafels). De plexiglasplaten kunnen ook weer verwisseld worden door een nieuwe glasplaat met een ander motief. De platen kunt u zelfs gewoon weer gebruiken als schilderij aan de muur! Het resultaat is echt prachtig. De tafels die wij in onze winkel verkopen zijn salontafels en zeer geschikt voor woonhuis maar ook voor een wacht- of loungeruimte binnen kantoor, hotel, restaurant.

Horeca en bedrijfsruimtes: Bent u op zoek naar wanddecoratie voor uw horecagelegenheid of kantoor maar heeft u geen idee of het wel de juiste sfeer geeft en past bij uw imago? Ik kan altijd persoonlijk bij u langskomen met 1 of 2 canvasdoeken om te kijken wat er mogelijk is.

Restaurant

Met vriendelijke groet,
Mildred van Dijk-van Gool

Fun Art Factory

pasfoto-facebook-website