Mildred

Welkom bij Fun Art Factory! Mijn naam is Mildred van Dijk-van Gool.  Via onze webshop  verkoop ik grote canvasdoeken, tafels en leuke gadgets voor telefoon en iPad. De meeste ontwerpen maak ik  zelf. De Mandala kunstwerken worden gemaakt door Liva Borggreven. De canvasdoeken van Fun Art Factory zijn zeer uniek en een feest om naar te kijken! Omdat ik in de schilderijen allerlei fotomateriaal, tekeningen of teksten gebruik is er van alles op te zien en zullen de doeken u nooit gaan vervelen!

De canvasdoeken zijn te zien geweest in de  uitzending van LifestyleXperience, hèt lifestyle programma van RTL4! Mildred-ferry_bewerkt-1

Klik hier om de video te zien

Canvasdoeken: De canvasdoeken van Fun Art Factory zorgen voor meer kleur en sfeer in uw woon en werkomgeving! De doeken zijn stuk voor stuk uniek en hebben ieder een geheel eigen uitstraling. Erg gezellig en super decoratief voor in huis maar ook in kantoorruimtes, winkels of restaurants waar het soms moeilijk is een prettige sfeer te creëren kunnen onze canvasdoeken voor meer warmte, kleur en gezelligheid zorgen. Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft vinden wij het belangrijk om steeds te vernieuwen. U ziet daarom iedere keer weer nieuwe canvasdoeken, in soms een totaal andere stijl, in onze winkel verschijnen. Indien u een canvasdoek (uit de webwinkel) eerst in het echt wilt zien dan kunt u altijd een afspraak maken om langs te komen. Bij bestellingen via de webshop hanteren wij een 30-dagen retourgarantie zodat u rustig kunt kijken of het doek bij u past.

Persoonlijk ontwerp: Mocht u op zoek zijn naar een bepaald thema of wilt u een persoonlijk schilderij laten maken met uw eigen foto’s dan kunnen wij dit vrijlbijvend voor u ontwerpen! Wij rekenen € 16,– per canvasdoek aan ontwerpkosten. Deze kosten worden pas in rekening gebracht nadat u het schilderij heeft goedgekeurd. Ook voor deze persoonlijke ontwerpen geldt de 30-dagen retourgarantie.

Tafels: De tafels bestaan uit een frame van staal met een diepliggende omranding waar een plexiglasplaat (naar keuze) los in ligt. De plaat en de tafel sluiten mooi aan elkaar. Wij hebben een smederij aan huis en kunnen daardoor tafels op maat maken (denk aan bureau’s of zelfs vergadertafels). De plexiglasplaten kunnen ook weer verwisseld worden door een nieuwe glasplaat met een ander motief. De platen kunt u zelfs gewoon weer gebruiken als schilderij aan de muur! Het resultaat is echt prachtig. De tafels die wij in onze winkel verkopen zijn salontafels en zeer geschikt voor woonhuis maar ook voor een wacht- of loungeruimte binnen kantoor, hotel, restaurant.

Gadgets: Hoesjes voor iPhone en iPad, originele en multifunctionele tasjes met onze eigen ontwerpen erop. Ook deze kunt u persoonlijk laten maken met een naam of zelf verzonnen tekst.

Zakelijk: Tasjes en hoesjes, leuk idee voor in een kerstpakket met uiteraard uw eigen logo erin bewerkt of met een ontwerp speciaal ontworpen voor uw bedrijf. Logo en foto’s zijn via de mail aan te leveren. Geheel vrijblijvend ontvangt u altijd eerst een voorbeeld van het ontwerp, u kunt zelf aanwijzingen geven en veranderingen doorgeven. Is het ontwerp naar wens dan zullen wij uw bestelling laten maken. Werkt u bedrijf met bedrijfstelefoons? Dan is een op maat ontworpen ontwerp van uw bedrijf een leuk visitekaartje op de telefoons of iPads.

Horeca en bedrijfsruimtes: Bent u op zoek naar wanddecoratie voor uw horecagelegenheid of kantoor maar heeft u geen idee of het wel de juiste sfeer geeft en past bij uw imago? Ik kan altijd persoonlijk bij u langskomen met 1 of 2 canvasdoeken om te kijken wat er mogelijk is.

Restaurant

Dealer worden van Fun Art Factoryproducten? Het lijkt ons leuk om samen te werken met winkeliers die net als wij altijd op zoek zijn naar iets nieuws! Een product dat altijd aangepast kan worden naar de wensen van de klant. Eerst kijken of het product aanslaat bij uw klantenkring kan ook. Stuur ons uw wensen zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij verheugen ons op een leuke samenwerking!

 

Met vriendelijke groet,
Mildred van Dijk-van Gool

Fun Art Factory

pasfoto-facebook-website